ONZE PASSIE

Klerks is gespecialiseerd in TECHNIEK. Wij bieden meerwaarde door onze klanten te ONTZORGEN. Bij elk project, van klein tot groot, werken wij samen met u naar de beste OPLOSSING.

Wat we doen

Wij houden van techniek. Alles wat beweegt, prachtig plaatwerk, een mooie las, gekleurde draadjes, motoren, stroom, warmte en koude, constructies, tekeningen... Wij zijn gepassioneerd over ons vak, en zien het als een uitdaging om u zo goed mogelijk te helpen met en in techniek als u geholpen wenst te worden.

Wij gaan graag op een prettige en open manier met u om, en helpen uw graag op allerlei manieren met uw technische vraagstukken. Of het nu gaat om een RVS aanrijbeveiliging in een ruimte waar uw voedingsmiddelen produceert, een tekeningenpakket voor een door u in serie te bouwen machine, een second opinion over een door u of derde partij bedachte mogelijke oplossing, een revisie van productielijn, de verhuizing van machines naar een nieuwe locatie, of het het geheel ontwerpen, engineeren, detailleren, bouwen, coaten, testen, en in bedrijfstellen van een complete productielijn, wij draaien onze hand er niet gauw voor om. Waarschijnlijk hebben we het zelfs al eens gedaan. Klikt u maar eens op onze referenties voor een greep van wat wij tot nu toe al gerealiseerd hebben. Onze mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, en als wij het zelf écht niet kunnen helpen wij u graag aan een alternatief. Wij vragen u daarom bij dezen om ons uit te dagen!

Automatisering