Totaaloplossingen in techniek

Klerks is gespecialiseerd in TECHNIEK. Wij bieden meerwaarde door onze klanten te ONTZORGEN. Bij elk project, van klein tot groot, werken wij samen met u naar de juiste OPLOSSING.

Als een machine eenmaal ontworpen, gebouwd, en inbedrijfgesteld is moet deze ook onderhouden blijven worden om de werking te kunnen blijven garanderen. Dit geldt voor machines die door ons gebouwd zijn, maar natuurlijk ook voor andere technische installaties, onderdelen of componenten.

Van het opmeten, in de werkplaats fabriceren, en op locatie plaatsen van RVS aanrijdbeveiliging, tot aan het het vernieuwen van besturingen van uw productiemachines, firma Klerks bedenkt ook graag bij u op locatie een passende oplossing.

Onze monteurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen, die in het geval van een storing snel bij u op locatie kunnen zijn met een goed uitgeruste servicebus die is voorzien van alle gereedschappen en hulpmiddelen om het gros van alle voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook zitten onze projectleiders klaar om projecten bij u op locatie mee te begeleiden, zodat u zeker weet dat de klus op tijd geklaard wordt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Voor onze klanten die ook buiten normale werktijden 's avonds, 's nachts, en 's ochtends heel vroeg doorwerken is er een mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. In dat geval maken wij in overleg met u een plan om na een storingsmelding binnen een bepaalde tijd bij u op locatie te zijn. Desnoods 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Neemt u gerust contact met ons op indien u graag meer wilt weten over wat wij als team bij u op locatie kunnen betekenen.

Autos

<