Totaaloplossingen in techniek

Klerks is gespecialiseerd in TECHNIEK. Wij bieden meerwaarde door onze klanten te ONTZORGEN. Bij elk project, van klein tot groot, werken wij samen met u naar de juiste OPLOSSING.

Arbeid is in de afgelopen jaren heel veel duurder geworden, en dit zal in de komende jaren zeker niet goedkoper worden. Daarom is het nog veel belangrijker dan vroeger om producten en machines in één keer goed te maken. Dit geldt voor nieuwbouw, maar zeker ook voor bestaande producten en machines. Gelukkig zijn de techieken om projecten voor te bereiden ook doorontwikkeld en kunnen wij nu op een steeds snellere en efficiëntere wijze projecten voorbereiden, inzichtelijk maken voor de klant, en vooraf heel wat menselijke fouten uitsluiten.

Om dit te kunnen bereiken hebben onze engineers, constructeurs, en tekenaars de beschikking over verschillende 2D en 3D ontwerp- en simulatiesoftware. Hierdoor kunnen wij de klant al in een zeer vroeg stadium laten zien hoe wij een bepaalde oplossing voor ogen hebben, een soort 'praatplaatje' waardoor een ontwerpdisussie ontstaat en waarbij zowel de klant als onze technische specialisten kunnen aangeven waar bepaalde dingen aangepast of bijgeschaafd, of wellicht helemaal op een andere manier gecontrueerd moeten worden. Op deze manier wordt er zo min mogelijk tijd verdaan met dure engineering waarvan achteraf blijkt dat dit om wat voor reden dan ook niet nuttig is geweest.

Net zoals de rest van ons bedrijf is ook onze engineeringsafdeling zeer flexibel. Of u nu een compleet project bij ons neer wilt leggen, of u wilt een reeds bestaand product opnieuw opgetekend of opgezet hebben, wij denken altijd met u mee. Het is voor ons bijvoorbeeld geen probleem om tekeningen te produceren met uw tekeningkader of naam en logo, maar wel volgens de gebruikelijke industrieële standaard.

Ook kunt u voor technisch advies of een second opinion over een ontwerp voor uiteenlopende technische installaties bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eigenlijk teveel om op te noemen, dus het beste kunt u even contact met ons opnemen indien u twijfelt of onze engineeringsafdeling iets voor u kant betekeken.

Plaatje Filmpje Oven